Välj först “Ny/Nytt” och sedan “Nyckel” på menyerna som visas. En ny nyckelmapp visas till vänster i Registereditorn. Skriv namnet på den körbara filen, inklusive filtillägget exe.

  • Håller med om att Vista har fått lite dålig start, men det är ett bra operativsystem i 64-bitarsversionen.
  • Den ger en mer djupgående städning och erbjuder ytterligare verktyg, såsom automatiska programuppdateringar, borttagning av annonsspårare, med mera.
  • Då riskerar du inte att filen kastas om någon hittar den i en mapp som normalt borde vara tom.
  • Välj “Infoga kopplingsinstruktion” och välj fälten “Förnamn” och “Efternamn” (var för sig).
  • Visst vore det tråkigt om halva Internet plötsligt skulle försvinna?

Nyckeldesignändringen är den nya Start -menyn som du kan se ovan. Aktivitetsfältets ikoner är nu centraliserade . På Start -menyn visas också dina senast berörda filer. “Jag har själv värd det under de senaste månaderna, och jag är otroligt upphetsad över nästa generation av Windows.”

Användarmanual Handdatorer I Ängs

Comodos registerstädare är alldeles för ny och bör nog användas med försiktighet, men det kan ju förstås bli duktigt och säkert, med tiden. Ofta tar de bort nycklar som gör att man får problem med windows och andra program. Håller med om det och råkade ut för något allvarligt för några veckor sedan. Jag sparar aldrig backup och hade jag gjort det den gången så hade det ändå inte hjälpt eftersom det inte gick att komma in i systemet. Windows uppmanade bara att sätta in vista-skivan och försöka reparera. Det jag vill påvisa är att windll.com/sv/dll/microsoft-corporation/msstdfmt man inte skall använda såna här program i tron att går det åt pipsvängen så är det bara att återställa registret med en registerbackup.

Stalwart Windows -ikoner som den här datorn, dokument och papperskorgen har fått ett nytt utseende. Översynen verkar ledas av Microsofts produktchef Panos Panay.

Windows har Registry Cleaner

Kolla om inte denna länken kan hjälpa dig med ditt problem. Om du går till avinstallera program så går listan där att sortera efter utgivare. Hittar du något från Wondershare är det förmodligen det som är skurken. Begreppet “disassemble” betyder numera oftast en övergång från kompilerad kod tillbaka till källkod. Alltså inte nödvändigtvis tillbaka till Assembler. Tänk att kommunen Tänk att kommunen har pratat om att lägga ner…

Ge Din Dator En Ordentlig Rengöring

Gupdate är en tjänst från Google som används för att kontrollera om det finns aktuella uppdateringar till Googles program. Den körs schemalagt vid inloggning, samt dessutom en gång per dygn. Den ska naturligtvis normalt fungera felfritt och varför den ställer till problem för dig vågar jag inte svara på. Du skulle kunna prova med att installera om dina Google-program, som exempelvis Picasa och Chrome.

댓글 남기기

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment