Så produsenter av PC-er bør bare putte inn operativsystemet Windows og stoppe der – men alle skal vel ha ekstra penger av oss – og det er det som ødelegger en ny PC. Disse oppdateringene vises i Windows Update som valgfrie oppdateringer, så om du ønsker å sjekke om dette løser dine problemer med ytelse i spill så må du aktivt gå inn og laste de ned. De som ønsker å hoppe over disse oppdateringene, får de uansett inn sammen med andre forbedringer som en del Patch Tuesday neste måned. Det er servicepack2 til Windows XP som kan inneholde oppdatreinger som fører til at enkelte programmer ikke kan kjøre lengre. I tillegg er det rapportert inn en del fil som følge av oppdateringen. Jeg har kjørt den engelske servicepacken i flere uker uten problemer, mens andre igjen har støtt på mange. Microsoft tilbyr en tjeneste som heter Windows Update.

  • Du kan i utganspunktet ikke forhindre installasjon av oppdateringer hvis du bruker Windows 10 Home, men Microsoft har i ettertid lansert et verktøy for at nettopp dette skal være mulig.
  • Fanen lengst til høyre heter “Advanced” (i engelsk xp, Avansert heter den muligens på norsk) og du skal inn i denne fanen.
  • Om du ikke ønsker å oppgradere, kan du eventuelt prøve å plassere en ett annet sted i huset, eller justere antennene.
  • Det er servicepack2 til Windows XP som kan inneholde oppdatreinger som fører til at enkelte programmer ikke kan kjøre lengre.

Nå som en ny Windows-versjon er her, lurer du kanskje på hvorfor du bør oppgradere, hvordan du gjør det, eller om det finnes grunner til å vente. Tirsdag er fast dag for oppdateringer hos Windows-folket, denne gangen fikses 26 feil i ulike produkter. Du må gjenstarte PC-en en rekke ganger og installere alle oppdateringer som Windows ber om. Installasjon av Windows 10 kan i verste fall ta mange timer. Du må under installasjonen velge å slette hele disken og eventuelt lage en eller flere dllkit.com/nn/dll/logilda nye partisjoner . Skru av tjenestene wuauserv ved å starte cmd programmet.

Les Også

Faktisk kom nyhetene om Windows 11 uventet , med tanke på at Microsoft sa at de ikke hadde planer om å frigjøre et annet operativsystem etter Windows 10. Selskapet annonserte Windows 10 som en Windows-as-a-Service , og det var for å innvarsle ny fremtid for cloud computing.

Hva Om Pcen Min Ikke Oppfyller Minimumsspesifikasjonene For Maskinvare? Kan Jeg Være På Windows 10?

Brannmuren er en beskyttelse mellom deg/din pc og andre brukere på internett. Når tjenesten har stoppet må du starte pc-en på nytt og gjøre det samme en gang til. Windows Latest har det i den senere tid skrevet om en del problemer med uforklarlig høy bruk av prosessoren i de seneste Windows 10-oppdateringene. Via Microsofts tilbakemeldingshub har brukere meldt om vesentlig tregere PC-er. Om du går inn på Control PanelNetwork Connections, høyreklikker på den connection som du er på nett med og velger properties, får du opp et dialogvindu med tre faner i. Fanen lengst til høyre heter “Advanced” (i engelsk xp, Avansert heter den muligens på norsk) og du skal inn i denne fanen. Etter som jeg har forstått må man ha alle oppdateringene fra windows update for at det skal fungere..

Sammenlignet med hvordan det var for noen år tilbake, har det blitt mye enklere å holde Windows-baserte PC-er oppdatert. Windows Update installerer vanligvis de viktigste oppdateringene automatisk og mer eller mindre tvinger brukeren til å huske å starte PC-en på nytt.

댓글 남기기

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment